Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Ik ben Surianty Claassen en ben als virtual assistant (VA) ondernemers gaan ondersteunen bij de taken waar zij niet aan toekomen of de kennis niet van hebben. Ik zal dit voornamelijk vanaf mijn eigen werkplek doen zodat ik van alle gemakken voorzien ben. Op deze manier ben ik productiever en bespaar ik reistijd, overigens is periodiek naar jouw locatie komen ook geen probleem.

Na het behalen van mijn MBO diploma boekhoudkundig medewerker, MBO diploma administrateur en HBO bedrijfseconomie ben ik begonnen aan de zoektocht naar mijn ideale baan. Sinds 2013 heb ik diverse fulltime banen gehad op administratief/financieel gebied met daarbij back office taken als onderdeel van mijn takenpakket. Hierbij heb ik hele leuke werkzaamheden en collega’s gehad maar helaas had ik niet het gevoel alsof ik alles kon laten zien wat ik in huis had. Ik wil graag mensen helpen en mee denken met problemen/vraagstukken waar zij tegenaan lopen. Dit miste bij de banen die ik heb gehad en daarom heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen.

Ik weet ik dat ik de administratieve/boekhoudkundige werkzaamheden sneller en beter kan uitvoeren dan iemand die hier geen ervaring mee heeft. Daarnaast blijf ik middels cursussen en vakbladen op de hoogte van de laatste regels hieromtrent. Zo weet jij dat jouw administratie voldoet aan de laatste eisen. Daarnaast vind ik afwisseling met backoffice taken leuk. Het is leuk om naast de hele dag in de cijfertjes te zitten, mijzelf volledig te richten op iets dat totaal niet met cijfertjes te maken heeft zoals het regelen van relatiegeschenken, het maken van visitekaartjes, telefonische werkzaamheden etc.

Wil jij tijd en geld besparen zodat jouw onderneming verder kan groeien? Laat mij je administratieve en backoffice werkzaamheden overnemen. Ik ga graag voor je aan de slag, luister naar jouw ideeën/problemen en denk graag met jou mee.

Persoonlijke feitjes

Ik woon samen met mijn vriend, dochtertje en zoontje in Helmond. Ik ben weg van dieren en hoop ook over een tijdje ons gezin uit te breiden met een hond. Een tijdje geleden heb ik een Honda Rebel in een showroom zien staan, hier ben ik helemaal verliefd op geworden. Nou staat het halen van mijn motorrijbewijs op de planning voor volgend jaar, wat waarschijnlijk wel een uitdaging zal zijn met mijn lengte van 1.57 m. Verder is het wel leuk om te weten:

  • Mijn vrienden omschrijven mij als: als betrouwbaar, bescheiden, belangstellend, verantwoordelijk, intelligent, aardig, rustig en sympathiek.
  • Ik hou van eten (vooral bamisoep, chips, fruit en chamallows soft-kiss achter elkaar in die volgorde)
  • Ik ben weg van attracties en pretparken en vooral van de Efteling.
  • Ik wil nog graag de volgende plekken bezoeken: Indonesië, Bonaire, Marokko en Praag.
  • Ik wil heel graag het noorderlicht in het echt zien.